• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • При Мінпраці створюється Координаційна рада з проблем ветеранів-афганців

    Опубликовано: 2005-06-03 16:16:23
    В'ячеслав Кириленко запропонував створити Координаційну раду ветеранів-афганців при Міністерстві праці, яку очолить з одного боку лідер Української спілки ветеранів Афганістану (УСВА), а з іншого - міністр праці.

    Про це він заявив під час виступу на Конференції УСВА 1 червня. За словами В'ячеслава Кириленка, це дозволить оперативно вирішувати проблеми конкретних ветеранів у режимі найбільшого сприяння. Міністр повідомив, що подібні Координаційні ради щодо діяльності ветеранських організацій також планується створити при обласних державних адміністраціях.

    Щодо вирішення соціальних проблем ветеранів-афганців, зокрема збільшення розміру доплат до пенсій, міністр повідомив, що “уряд шукає, особливо в контексті підготовки Закону про бюджет на 2006 рік, можливості збільшення цих виплат”.

    Стосовно державних нагород за бойові заслуги, які відповідно до Закону “Про пенсії за особливі заслуги” для ветеранів-афганців практично прирівняні до нагород, які отримані у мирний час, міністр зазначив, що уряд внесе зміни до чинного закону, аби “нагороди, отримані у бою, в Законі отримали відповідний статус”.

    Источник Урядовий Портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.