• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україну відвідали представники Асоціації торгово-промислових палат Європи

    Опубликовано: 2005-06-03 09:26:57
    Президент Асоціації торгово-промислових палат Європи (Європалати), президент палати економіки Австрії Крістоф Ляйтл у ході учорашнього візиту до України зустрілися із представниками Міністерства економіки та Торгово-промислової палати України.

    У ході зустрічі обговорювалося питання євроінтеграційних процесів в Україні, можливості розвитку більш тісних відносин між Європалатою та Торгово-промисловою палатою України, а також шляхи розширення економічного та політичного співробітництва. Під час переговорів представники Європалати висловили підтримку інтенсивним інтеграційним процесам в Україні та обговорили можливості сприяння з боку Європалати поглибленню співпраці між Україною та ЄС.

    "Основною метою нашого візиту є ознайомлення з можливостями встановлення ефективної співпраці між Європалатою та Українською торгово-промисловою палатою", - підкреслив під час підсумкової прес-конференції Крістоф Ляйтл. За його словами, Європалата завджи готова допомогти Україні у вирішенні ряду економічних проблем. Також президент Європалати поінформував присутніх про наміри щодо створення у Брюсселі Бюро українського бізнесу.

    Асоціація торгово-промислових палат Європи (Європалата) - є створеною у 1958 році міжнародною організацією, яка на даний час об'єднує 41 національну торгово-промислову палату, включаючи палати з країн-учасниць СНД. Члени Європалати входять до мережі майже 2 тисяч регіональних і місцевих палат Європи та представляють інтереси понад 17 млн підприємців із загальною кількістю зайнятих у понад 120 млн працюючих.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.