• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В цьому році компанія REHAU запустила новий інтернет-проект – спеціалізований сайт, присвячений віконному напряму.

    Опубликовано: 2008-05-21 21:11:00

    Головною перевагою сайту є структура викладеної інформації і зручність роботи з самим ресурсом, що наглядно представляє продукцію компанії. Зручні блоки та посилання допомагають відвідувачу легко шукати та сприймати основну інформацію. На сайті представлена вся низка систем і підсистем для виготовлення вікон з описом та технічними характеристиками.

     

    Цільовою аудиторією сайту є, як кінцеві споживачі, дилери, архітектори, так і потенційні партнери компанії REHAU. Орієнтованість на клієнта підкреслює інформативне наповнення сайту. Проект дає можливість кінцевому споживачу визначитись з критеріями вибору віконних конструкцій, отримати поради фахівців компанії. Дилери можуть отримати різноманітну підтримку – технічну, інформацію про навчання  в «Академії REHAU», інформацію як стати партнером REHAU, а також кваліфіковану допомогу спеціалістів REHAU.

     

    Компанія REHAU також зацікавлена у розвитку молодих архітекторів, проектувальників і дизайнерів з України, яким пропонує професійну підтримку, зокрема, компютерну програму, що значно полегшить роботу під час проектування віконних конструкцій, а також альбом теплових характеристик технічних рішень призначений для інженерно-технічних працівників.

     

    На сайті Ви можете ознайомитись з історією компанії REHAU, дізнатись про останні новини, отримати інформацію про «Академію REHAU», умови навчання, план проведення семінарів і тренінгів, переглянути фото показових об’єктів засклених за допомогою систем REHAU, отже, отримати всю необхідну Вам інформацію.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.