• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінпраці прояснило ситуацію з фінансуванням спілки ветеранів Афганістану

    Опубликовано: 2005-06-02 15:13:18
    У зв'язку з акціями протесту активістів Української спілки ветеранів Афганістану прес-служба Міністерства праці та соціальної політики повідомляє, що станом на 1 травня 2005 року зазначену громадську організацію було профінансовано у сумі 530,65 тис. грн, (100% суми за чотири місяці цього року).

    Також повідомляємо, що на 2005 рік на фінансову підтримку громадських організацій ветеранів передбачено 2 469,1 тис грн., з яких на фінансову підтримку Української спілки ветеранів Афганістану передбачено 1 714,6 тис. грн.

    З 10 травня 2005 року фінансова підтримка усіх громадських організацій ветеранів була тимчасово призупинена відповідно до листа Міністерства фінансів України від 15.04.05. Причина - відсутність затвердженого Порядку використання коштів за наведеною бюджетною програмою.

    Міністерство праці розробило та направило вищезгаданий Порядок використання коштів на погодження до зацікавлених міністерств та відомств (Міністерство фінансів України, Міністерство економіки України, Міністерство юстиції України та Державне казначейство України).

    Крім того, Міністерство, як головний розпорядник коштів, 27 травня направило лист до Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України з проханням надати дозвіл Державному казначейству України тимчасово здійснювати фінансування за бюджетною програмою КПКВК 2505050 “Фінансова підтримка громадських організацій ветеранів” до прийняття відповідного Порядку використання коштів.

    Источник Урядовий Портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.