• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Повідомлення про оприлюднення проекту наказу ДПА України «Про Зміни та доповнення до Положення про Реєстр платників податку на додану вартість»

    Опубликовано: 2005-04-27 14:22:36
    Проект наказу розроблено відповідно до вимог абзацу 7 пункту 13 розділу 2 Закону України від 25 березня 2005 року №2505-IV «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2005 рік» та деяких інших законодавчих актів».

    Пропонується внести зміни та доповнення до Положення про Реєстр платників податку на додану вартість, затвердженого наказом ДПА України від 01.03.2000 №79 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.04.2000 за №208/4429 (із змінами та доповненнями) в частині оприлюднення даних з Реєстру. В новій редакції викладено пункт 35 Положення. Для інформування платників Державна податкова адміністрація України щомісячно у термін до 12 числа розміщуватиме на сайті ДПА України (www.sta.gov.ua) дані з Реєстру платників податку на додану вартість та інформацію про осіб, позбавлених реєстрації в якості платників податку за ініціативою органів державної податкової служби чи рішенням суду. Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб до проекту наказу ДПА України можна надсилати упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна податкова адміністрація України, Департамент автоматизації процесів оподаткування та електронну – uburij@sta.gov.ua.

    Зауваження та пропозиції також можна надсилати на адресу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України: поштову – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 та електронну – business-rada@kmu.org.ua.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.