• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борис Немцов: Очікування інвестиційного клімату в Україні не виправдалися

    Опубликовано: 2005-04-25 20:02:38
    Радник президента України Віктора Ющенка Борис Немцов вважає, що очікування щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні поки не виправдалися. Про це він сказав під час Стратегічного семінару з питань реформ в Україні.

    За його словами, інвестори, готові вкладати гроші в українську економіку, зараз знаходяться «на низькому старті», оскільки багато проблем української економіки ще не врегульовано. Зокрема, він відзначив, що не врегульовані питання власності. Він відзначив, що в Україні поки не існує закону, який регулював би процес реприватизації, а також немає переліку об'єктів, що підлягають реприватизації, натомість «є маса спекуляцій» з приводу реприватизації в Україні в світовій діловій пресі.

    Проте він назвав і деякі позитивні досягнення України після революції, зокрема, достатньо активне просування в євроструктури.

    Немцов вважає дуже позитивним рішення України про створення безвізового режиму для громадян країн – членів ЄС. Він сподівається, що ЄС візьме до уваги таке рішення України і належним чином його оцінить.

    Радник президента також вважає позитивним наведення ладу на українських митницях. Крім того, він сказав, що повинна бути команда, яка реалізовуватиме прагнення України в європейські структури на практиці. За його словами, український уряд не може цілком замінювати цю команду, оскільки він постійно зайнятий рішенням оперативних питань - «посівна, збиральна і так далі».

    Инф. From-ua.com e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.