• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «ВимпелКом» не купуватиме «Українські радіосистеми»

    Опубликовано: 2005-04-25 19:12:06
    Рада директорів "ВимпелКому" не задовольнила кваліфікованою більшістю голосів угоду з придбання українського оператора мобільного зв'язку "Українські Радіосистеми" (УРС, торгова марка WellCOM). Про це повідомляє прес-служба компанії "Вимпелкому".

    Тільки п'ять з дев'яти членів Ради директорів компанії проголосували за придбання ЗАТ "УРС". Статут "ВимпелКома" передбачає, що така угода має бути схвалена вісьмома з дев'ятьох членів Ради директорів.
    Також прес-служба повідомляє, що була відкликана вимога компанії "Еко Телеком Лімітід" щодо скликання позачергових зборів акціонерів для голосування з питання придбання і з інших питань.
    Як раніше повідомляла компанія "Альфа-Телеком", один з основних власників "ВимпелКому" (32,9% голосуючих акцій), якщо Рада директорів "ВимпелКому" не ухвалить угоду про придбання УРС, вона готова винести це питання на позачергові збори акціонерів "ВимпелКому" в травні.

    Инф. ИА «Гаряча Лінія» e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.