• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зміни до Закону "Про патентування деяких видів підприємницької діяльності"

    Опубликовано: 2006-02-16 14:13:00

    Комітет з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону "Про патентування деяких видів підприємницької діяльності" (щодо створення сприятливих умов для розвитку більярдного спорту) (Інформаційне управління)

    Законопроектом пропонується звільнити від придбання торгового патенту використання більярдних столів з метою проведення спортивних аматорських змагань та тренувань, які проводяться спортивними більярдними клубами, що входять до складу Федерації більярдного спорту України.

    На засіданні Комітету зазначалося, що прийняття законопроекту сприятиме розвитку більярдного спорту в Україні, появі нових спортивних більярдних клубів, де юнаки та дівчата зможуть безкоштовно користуватись більярдом, не користуючись при цьому послугами платних клубів. Додаткових витрат з державного бюджету України прийняття законопроекту не потребує й також не вплине на зменшення дохідної частини Державного бюджету України, оскільки законопроектом не передбачається скасування обов‘язковості патенту для ведення бізнесу за допомогою більярдних столів.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.