• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Веб-сайт проекту «Реформа місцевих бюджетів в Україні»

    Опубликовано: 2006-03-01 12:00:00

    28 лютого 2006 року

    Контактна особа: Лариса Басанська

    Тел/Факс: (044) 253 26 06

    Ел. Пошта: lbassanska@ukr.rti.org

    ПРЕС-РЕЛІЗ

    Новини бюджетної реформи – електронною поштою веб-сайт проекту «Реформа місцевих бюджетів в украЇні» інформує

    Веб-сайт проекту «Реформа місцевих бюджетів в Україні» (www.mbr-ukr.org) незабаром запропонує своїм відвідувачам інформаційний дайджест, який вони зможуть отримувати електронною поштою.

    Зареєстровані користувачі веб-ресурсу щотижня отримуватимуть анонси про оновлення у рубриці «Документи та публікації», що є унікальним джерелом інформації з питань реформування бюджетної сфери в Україні. Це не тільки база чинного фіскального законодавства, але й напрацювання експертів проекту

    «Реформа місцевих бюджетів в Україні», які можуть зацікавити депутатів рад всіх рівнів, працівників міністерств, керівників органів місцевого самоврядування, фахівців з питань бюджету та фінансів, науковців та представників широкої громадськості.

    Блок аналітичної інформації з питань бюджету та фіскальної політики, зокрема, включає щомісячний та щоквартальний моніторинг виконання зведеного, державного та місцевого бюджетів; аналітичні записки з окремих питань бюджетного та податкового законодавства, а також пропозиції щодо його вдосконалення; моніторинг зареєстрованих у Верховні Раді проектів законів, які впливатимуть на місцеві бюджети в Україні, тощо.

    Практичні рекомендації, як покращити управління місцевими бюджетами України, можна знайти у розділі «Посібники та навчальні матеріали», який містить поради щодо впровадження програмно-цільового методу бюджетування як прогресивного інструменту вдосконалення бюджетного процесу шляхом створення

    відкритої та прозорої системи прийняття рішень з питань, що стосуються бюджету, а також підвищення ефективності використання коштів в умовах обмежених бюджетних ресурсів. Зокрема, посібник «Управління міським бюджетом за програмно-цільовим методом», підготовлений фахівцями проекту «Реформа місцевих бюджетів в Україні», зацікавить не тільки керівників органів місцевого самоврядування та фахівців з питань бюджетування та фінансів, а й представників громадськості.

    Ті, кого цікавлять перспективи територіально-адміністративної реформи в Україні, знайдуть на веб-сайті тексти проектів законів України «Про комунальну власність», «Про самоврядування громади», «Про територіальний устрій України» тощо, а також коментарі до них, зроблені експертами проекту

    «Реформа місцевих бюджетів в Україні». Не залишаться поза увагою й експертні та аналітичні матеріали з питань фінансової та фіскальної децентралізації.

    Дайджест також міститиме інформацію про події та новини проекту «Реформа місцевих бюджетів в Україні».

    Проект «Реформа місцевих бюджетів в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється RTI Int., має на меті підвищити прозорість, ефективність та підзвітність громадянам місцевих бюджетів України. У ході реалізації проекту планується покращити управління

    місцевими бюджетами у щонайменше 140 містах країни, а також зміцнити автономію місцевих бюджетів шляхом цілеспрямованої законотворчої допомоги Верховній Раді України.

    list-unsubscribe@intellect.org.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.