• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Державне майно "Борисполя" залишається в управлінні аеропорту

    Опубликовано: 2006-03-02 14:25:00

    Міністерство транспорту та зв’язку України повідомляє, що комплексною перевіркою Міжвідомчої комісії, що триває, встановлено, що на теперішній час передачі майна аеропорту в управління приватним структурам не відбулось і державним майном підприємства, як і раніше, управляє ДМА «Бориспіль».

    Міністерство транспорту та зв’язку України поділяє висловлену Секретарем РНБО Анатолієм Кінахом позицію щодо неприпустимості будь-яких форм відчуження чи передачі державних стратегічних об’єктів і, зокрема, ДМА „Бориспіль”, в управління приватним структурам.

    Міністерство транспорту та зв’язку України вітає заяву Анатолія Кінаха про готовність провідних експертів апарату РНБО долучитися до проведення перевірки ДМА „Бориспіль” та моніторингу ефективності його діяльності.

    Спільна позиція Міністерства транспорту та зв’язку України та Секретаря РНБО полягає у розумінні необхідності тісної співпраці для забезпечення ефективної роботи стратегічного транспортного вузла, яким є ДМА „Бориспіль”, збільшення його пасажиропотоків, створення нових робочих місць та нарощення надходжень до державного бюджету.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.