• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент підписав Закон «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2010 року»

    Опубликовано: 2006-03-27 09:24:00

    Президент України підписав Закон № 3458–IV «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2010 року», прийнятий парламентом 22 лютого 2006 року.

    Законом затверджено Загальнодержавну програму розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2010 року. Програмою передбачається здійснення комплексу організаційних, правових і науково-технічних заходів, спрямованих на розв\'язання проблем забезпечення гірничодобувних підприємств мінеральною сировиною, а також проведення технічного переоснащення підприємств геологічної галузі для їх ефективної діяльності в умовах ринкової економіки.

    Очікуваними результатами реалізації Програми є, зокрема, відкриття та розвідка нових родовищ паливно-енергетичної сировини, проведення комплексного геологічного картування і картографування території, створення власного виробництва гостро необхідних видів мінеральної сировини, що ввозяться з інших країн.

    "Офіційне представництво"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.