Президент підписав Закон «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2010 року»

27 мар, 09:24

Президент України підписав Закон № 3458–IV «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2010 року», прийнятий парламентом 22 лютого 2006 року.

Законом затверджено Загальнодержавну програму розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2010 року. Програмою передбачається здійснення комплексу організаційних, правових і науково-технічних заходів, спрямованих на розв\'язання проблем забезпечення гірничодобувних підприємств мінеральною сировиною, а також проведення технічного переоснащення підприємств геологічної галузі для їх ефективної діяльності в умовах ринкової економіки.

Очікуваними результатами реалізації Програми є, зокрема, відкриття та розвідка нових родовищ паливно-енергетичної сировини, проведення комплексного геологічного картування і картографування території, створення власного виробництва гостро необхідних видів мінеральної сировини, що ввозяться з інших країн.

"Офіційне представництво"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118894.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua