• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В торговельно-промисловій палаті відбулась конференція "Реалії недержавного пенсійного забезпечення в 2006 році"

    Опубликовано: 2006-03-28 16:34:00

    В Регіональній торговельно-промисловій палаті Миколаївської області відбулась конференція “Реалії недержавного пенсійного забезпечення в 2006 році”, організована РТПП Миколаївської області спільно з Агентством перспективних фінансових технологій за підтримки “Відкритого недержавного пенсійного фонду “Європа” та страхової компанії “ PZU Україна”.

    Під час засідання, в якому взяли участь представники обласного управління Пенсійного фонду України, Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, страхових компаній та недержавних пенсійних фондів, було обговорено сучасний стан державного пенсійного забезпечення в області, а також розглянуто законодавчу базу та перспективи впровадження системи недержавного пенсійного забезпечення.

    За результатами засідання його учасниками прийнято рішення організувати та провести в РТТП Миколаївської області низку зустрічей представників установ як державного, так і недержавного пенсійного забезпечення, керівників підприємств для роз¢яснення можливостей і переваг недержавного пенсійного забезпечення.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.