• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кредісов: Має залишитися 40-50 державних підприємств із нинішніх 217

    Опубликовано: 2006-03-30 15:29:00

    “40-50 державних підприємств з нинішніх 217 – це оптимальна кількість, яка має залишитися у складі Міністерства оборони України до 2010 року”. Про це сьогодні повідомив заступник Міністра оборони України В’ячеслав Кредісов виступаючи перед учасниками підсумкової наради з керівниками державних (казенних) підприємств Міністерства оборони України.

    “Це ті підприємства, які повністю виконують завдання і працюють у взаємодії з військовим відомством”, – додав В’ячеслав Кредісов.

    Що ж стосується решти підприємств, заступник Міністра оборони України повідомив, що керівництво оборонного відомства буде планово підходити до вирішення їх долі.

    “Їх доля вирішуватиметься протягом декількох років з урахуванням відповідної Програми, яку буде затверджено на рівні Президента та Уряду держави. Можливі різні шляхи, зокрема, підпорядкування іншим профільним міністерствам, корпоратизація, приватизація, об’єднання підприємств тощо”, – повідомив В’ячеслав Кредісов.

    Він також дав доручення директору Департаменту економічної і господарської діяльності Міністерства оборони України Миколі Обзору приступити до розробки такої державної Програми.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.