• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київ: Проходить Міжнародна конференція "Реформування територіальної організації влади"

    Опубликовано: 2005-10-20 12:09:00
    Конференція проходить з метою узагальнення досвіду з реформування територіальної організації влади, проведення адміністративної та адміністративно-територіальної реформи в Україні та країнах Європи, надання органам державної влади та місцевого самоврядування рекомендацій щодо подальшої трансформації публічної влади в Україні.
     
    Організаторами заходу стали Кабінет Міністрів України, Фонд сприяння місцевому самоврядуванню України за участю Верховної Ради, Секретаріату Президента України та Асоціації органів місцевого самоврядування. Під час роботи конференції передбачені пленарні сесії, на яких розглядатимуться методологічні проблеми та конституційно-правове забезпечення реформування територіальної організації влади, соціально-економічні та фінансові наслідки реформування територіальної організації влади в Україні та країнах Європи, процеси регіоналізації та міжнародного співробітництва у Європі та їх вплив на трансформацію територіальної організації влади в Україні. У конференції беруть участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування, керівники міжнародних організацій, науковці, провідні вітчизняні та зарубіжні експерти.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.