• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко провів зустріч з президентом Парламентської Асамблеї НАТО

    Опубликовано: 2005-10-20 15:19:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з президентом Парламентської Асамблеї НАТО П’єром Леллюшем.На початку зустрічі Глава української держави відзначив інтенсивність діалогу України зі структурами Альянсу протягом останніх тижнів. У цьому контексті він нагадав, що вчора вперше відбулося спільне засідання РНБОУ та Північноатлантичної ради. «Для нас важливо продемонструвати такий рівень контактів як для громадськості, так і для політичних сил України», – підкреслив Президент, оскільки, на його думку, у свідомості багатьох українських громадян НАТО досі асоціюється з «міфами 50-х років».
     
    Говорячи про План дій Україна - НАТО, Президент відзначив ефективність цього документа.«Ми перейшли дійсно до інтенсифікованої частини діалогу», – констатував В. Ющенко, водночас додавши, що існує ще багато речей, які «треба підтягнути» до європейських стандартів.
     
    В цілому, наголосив Президент, українська влада високо оцінює якість переговорного процесу з Альянсом. З української сторони участь у зустрічі взяв міністр закордонних справ Борис Тарасюк.
     

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.