• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний: "Адміністративна реформа набуде чинності 1 січня 2007 року"

    Опубликовано: 2005-10-20 15:28:00
    З його слів, адмінреформа відбуватиметься поетапно. На 2006 рік заплановано завершити розробку й ухвалення законодавства - це мають бути закони про самоврядування, зміни до закону про держобладміністрації, новий бюджетний кодекс і зміни до податкового законодавства. Порадами й досвідом у питаннях регіональної політики з Україною ділитимуться представники конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. Джованні
     
    Ді Стазі, президент Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи:- Запроваджені реформи є позитивом, який допоможе досягти успіху. Настав час для вас розпочинати свою адмінреформу. Це може зробити ваш уряд і народ. Адже ми не можемо змусити вас робити реформу.

    Роман Безсмертний, віце-прем'єр з регіональної політики:- Я закликаю до того, щоб ви прислухались до порад наших європейських сусідів, тим більше, що ми задекларували своє бажання жити як європейці, давайте робити такі кроки, як робили європейці, враховуючи при всьому наші ітсоричні традиції. І ще раз хочу наголосити, що реформа ця робиться не заради номенклатури, а заради народу.
     
    "5 канал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.