• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний пропонує створити місцеві рахункові палати

    Опубликовано: 2005-10-27 14:27:00
    “26 жовтня я провів засідання Урядового комітету з питань регіональної політики і можу зробити сумні висновки щодо перспектив формування місцевих бюджетів в умовах централізації влади і ресурсів, – сказав віце-прем’єр-міністр Роман Безсмертний під час свого виступу у Львові.
     
    “Ми дозволили сьогодні Міністерству фінансів втручатись в місцеві бюджети для покращення ситуації у питаннях формування та виконання місцевих бюджетів органами місцевого самоврядування. Я пропоную на регіональному та місцевому рівнях в наступній каденції створити місцеві рахункові палати з фахівців у фінансових питаннях. Держава має зробити такий жест і припинити втручання в ці питання” – сказав Роман Безсмертний.
     
    Він висловив переконання “для наповнення місцевих бюджетів мають бути переглянуті бюджетні та податкові моделі, трансформувавши їх в бік ресурсного забезпечення місцевого самоврядування” .
     
    “Регіони та окремі території мають самостійно розробляти, приймати і виконувати свої бюджети, самостійно планувати свій розвиток під власну відповідальність,” - наголосив віце-прем’єр-міністр Роман Безсмертний.27-28 жовтня у Львові проходить Міжнародна науково-практична конференція “Регіональна політика в Україні: сучасні форми та методи реалізації”.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.