• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поляченко зустрівся з послом Франції в Україні

    Опубликовано: 2005-11-07 14:15:00
    В ході підготовки візиту міністра охорони здоров’я України до Франції 4.11. 2005 року В Міністерстві охорони здоров’я України відбулась зустріч Юрія Поляченка з Надзвичайним та Повноважним Послом Франції в Україні паном Жан-Полем Везіаном.В ході зустрічі обговорено перелік заходів, що входять до програми перебування міністра охорони здоров’я України у Франції, зокрема, відвідання Національного фармацевтичного агентства, Європейської лікарні імені Помпіду, Національного інституту раку тощо.
     
    Ю. Поляченко висловив побажання щодо зустрічі з міністром закордонних справ Франції паном Дуст Блазі в ході його візиту в Україну, який відбудеться у поточному місяці. Було зазначено, що необхідність цієї зустрічі викликана, перш за все, намаганням української сторони заручитись політичною підтримкою розвитку двостороннього співробітництва в галузі охорони здоров’я, запозичити досвід пана Дуст Блазі в організації сучасної системи надання ефективної медичної допомоги громадянам Франції, який він накопичив під час перебування на посаді Міністра охорони здоров’я Франції, та отримати сприяння в фінансуванні двосторонніх проектів міжнародної технічної допомоги з боку французької сторони.
     
    Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні та міністр охорони здоров’я України окреслили перспективні напрямки співпраці, серед яких розвиток профілактичних програм в області онкології, реформування служби крові України, боротьба з ВІЛ/СНІД та туберкульозом тощо.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.