• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обрано нове керівництво Мукачівської райорганізації СПУ

    Опубликовано: 2005-11-07 15:37:00
    На Закарпатті в приміщенні Мукачівського технологічного інституту відбулася конференція Мукачівської районної організації СПУ, в якій взяли участь 35 делегатів, які представляли майже всі населені пункти на куточки Мукачівщини.

    На конференції були присутні перший та другий секретарі Закарпатського обкому СПУ Олексій Пристая та Володимир Хорьков. Багато мовилося про виборчу кампанію, про тактику і стратегію, з якими йтиме на вибори-2006 районна організація соціалістів. Делегати конференції також акцентували увагу на незадовільному стані справ у соціально-економічному розвитку, газифікації Мукачівського району та інш. У виступах зазначалося, що треба працювати так, аби прості громадяни дійшли висновку — тільки партія О.Мороза в разі перемоги може виправдати сподівання найширших верств населення.

    На конференції обрано нове керівництво Мукачівської райорганізації СПУ. Першим секретарем райкому обрано Івана Котубея, колишнього начальника Мукачівського райвідділу УМВС у Закарпатській області, другим секретарем став Віктор Югас, заступник голови Мукачівської районної організації УСВА.
     
    "uzhgorod.net.ua"
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.