• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПЗУ: Заява Тарасюка є абсурдною

    Опубликовано: 2005-11-08 11:38:00
    4 листопада міністр закордонних справ Б.Тарасюк запропонував виділити 5,2 млн. гривень на програму інформування населення з питань євроатлантичної інтеграції України. Тарасюк вважає головною причиною небажання українців вступу до НАТО недостатню інформованість суспільства. Пропозиція міністра неприйнятна, тому що під просвітницьким програмами Б.Тарасюк пропонує, практично, агітацію. Влада повинна рахуватися з позицією українців щодо вступу в НАТО, до того ж в Україні достатньо невирішених фінансових проблем і без НАТО, 5,2 млн. гривень потрібно використати раціональніше.
     
    Дії цього воєнно-політичного блоку дають всі підстави говорити про його агресивність. В умовах світової глобалізації будь-які військово-політичні блоки є недоречними, оскільки провокують конфлікти за схемою «хто не в НАТО, той проти нас». Мета приєднати Україну, можна пояснити тим, що НАТО намагається виправдати своє існування. Беручись за не властиві військово-політичній структурі завдання типу просування та захист демократії, НАТО лише ускладнює ситуацію й призводить до виникнення конфліктів у суспільстві.

    Партія Зелених України виступає проти лобіювання інтересів НАТО, тому що на сьогодні немає чіткої аргументації про переваги України від вступу в НАТО, а також неможна спрогнозувати, якими можуть бути реальні загрози для нашої країни від участі в альянсі.
     
    Прес-служба Партії зелених 
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.