• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко дав Медведьку “чорний список”

    Опубликовано: 2005-11-08 15:07:00
    Президент Віктор Ющенко закликає нового генпрокурора Олександра Медведька покарати винних у справах про фальсифікацію виборів та учасників руху сепаратизму. "Головне завдання, яке стоїть перед новою владою і генпрокурором, з'ясувати, хто був фальсифікатором на виборах ", - сказав Ющенко, представляючи Медведька у вівторок у ГПУ. Він висловив незадоволення, що за це несуть відповідальність пересічні виконавці: "Ми маємо кілька тисяч кримінальних справ – 900 чи 1200 доведено до суду. Учителі, медики, бібліотекарі мають відмітку про судимість. Але ми б'ємо не по тому", - зазначив президент.
     
    Ющенко нагадав, що у списках виборців, нещодавно уточнених Центрвиборчкомом, на 1,1 мільйона виборців менше, ніж було в 2004 році. "Куди вони поділися? Це була п’ята колона, яка через мультиплікатор вела країну до фальсифікації", - сказав президент."Резонно постає питання: де справа про електронний сервер? Я не думаю, що нація повірить у справедливість, засновуючись на кількості засуджених вчителів чи лікарів", - зазначив Ющенко.
     
    Він також поставив вимогу закінчити справу про сепаратизм: "Мушу продовжити далі і нагадати про Сіверодонецьк, про південну автономію, про потуги прояву сепаратизму. Ці люди робили прямі заклики до розкрою карти України. Чому Генпрокуратура зайняла позицію амністії в цьому питанні? Ця позиція потребує термінової зміни".

    Як відомо, Генпрокуратура порушила справи проти екс-губернатора Харківщини Кушнарьова та голови Луганської облради Тихонова, які були учасниками з'їзду в Сіверодонецьку.
     

    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.