• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко очолить список НСНУ!

    Опубликовано: 2005-11-08 17:00:00
    Як стало відомо І-Репортеру днями попередньо затверджена перша п‘ятірка блоку НСНУ. До неї точно увійдуть Віктор Ющенко, Юрій Єхануров, Микола Катеринчук, Роман Безсмертний та Олег Рибачук. Таким чином заяви Президента про тижневий тайм-аут, який він узяв для вирішення питання очолювати йому виборчий список чи ні, є не більше, як політичний піар.
     
    Іншою сенсацією стане відсутність у першій двадцятці списку тих, кого звинуватили у корупції: Миколи Мартиненка, Олександра Третьякова та Давида Жванії. Поки-що інтригою залишається списковий номер Петра Порошенка, який може виявитися як шостим, так і двадцять шостим.
     
    Як свідчать результати соціологічних досліджень, своєю присутністю на першому місці списку НСНУ Президент рятує результати виборів блоку, що дозволить йому обігнати теперішніх лідерів – партію Регіонів та БЮТ.
     

     "ІНТЕРНЕТ-РЕПОРТЕР"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.