• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лебедівський: Кордони України з Європою стають прозорішими

    Опубликовано: 2005-11-09 16:44:00
    Вже нинішнього року Україна може отримати статус країни з ринковою економікою. Про це заявив журналістам у середу член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", депутат парламенту Валерій Лебедівський.
     
    "З приходом нової влади наша країна зробила ряд помітних кроків у бік Європи, – зазначив парламентарій. – Окремо варто сказати про недавню приватизацію "Криворіжсталі". Вона показала всьому світу, що нова українська влада твердо стоїть на позиції прозорості. Дотримання принципів ринкової конкуренції та прав власності викликає довіру інвесторів".
     
    "Наша парламентська фракція завжди виступала за наближення України до Європи, – наголосив Валерій Лебедівський. – Статус країни з ринковою економікою сприятиме вступу України до Світової організації торгівлі. Все це принесе країні значні економічні вигоди".
     
    "Важливо також, що Україна ініціює пом'якшення візових режимів, – підкреслив народний депутат. – У вересні були відмінені візи для канадців, для громадян країн Євросоюзу, Швейцарії, а також Японії, які перебувають у нашій країні не більше 90 днів".
     
    "Щойно Рада міністрів Євросоюзу затвердила рішення про початок переговорів з Україною про спрощення візового режиму. Розпочати їх намічено першого грудня 2005 року. Мова йтиме про скорочення строків розгляду візових заяв, видачу довгострокових віз, запровадження безвізового в'їзду певних категорій українських громадян до країн ЄС тощо. Таким чином, наші кордони з Європою стають прозорішими", – підсумував Валерій Лебедівський.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.