• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Забродський хоче бути мером

    Опубликовано: 2005-12-02 12:28:00
    Президент телекомпанії ТВА, він же секретар Чернівецького обкому СДПУ(о) Василь Забродський вирішив балотуватися на посаду Чернівецького міського голови.
     
    Спочатку ця заява прозвучала з Вуст Василя Івановича у вівторок, під час прямого телеефіру Телекомпанії ТВА. У середу, під час пікетування міської ради підприємцями „Калинівського ринку”, у розмові з кореспондентом „БукІнфо” він підтвердив своє „тверде бажання” висуватися у мери, не знімати своєї кандидатури і йти до кінця.
     
    І хоча у розмові з журналістом „БукІнфо” пан Забродський категорично спростував, що висуватиметься на міського голову „як технічний (підставний) кандидат” від Миколи Федорука, щоби виконувати всю брудну роботу і „мочити” основних конкурентів діючого мера на телеканалі ТВА, більшість місцевих експертів сходиться якраз на цьому варіанті.
     
    Якщо ж Василь Іванович щирий у своїх словах то необхідно буде поспостерігати за ще однією його обіцянкою, даною нашому сайту – „мочити всіх”, не лише лідера місцевих „нашоукраїнців Валерія Чинуша,” але й діючого міського голову Миколу Федорука. В чому ми, відверто кажучи, дуже сумніваємося.
     
    Ну і остання новина щодо „мерських планів” Василя Забродського – від буде „самовисуванцем” і захисником всіх гнаних і голодних без додатку (о), а не партійним представником однієї СДПУ(о) на виборах. Це, власне, дещо дивно, але логічно.
     
    Василь Іванович розуміє, що асоціюючи себе з цієї партією, яка має в Україні рейтинг в межах 1%, а на Буковині може трішки більший, він втратить будь-які шанси програти достойно у цій виборчій боротьбі.
     
    „БукІнфо”
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.