• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров привітав працівників статистики з їх професійним святом

    Опубликовано: 2005-12-05 09:44:00
    Шановні працівники статистики !
     
    Від імені Кабінету Міністрів України і від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників статистики.
     
    Протягом останніх років сформовано нову модель державної статистики відповідно до умов розвитку ринкових відносин та міжнародних стандартів. Ваша інформація стала більш зрозумілою та доступною.
     
     Кабінет Міністрів України високо оцінює значення статистичної інформації у прийнятті політичних рішень, спрямованих на економічні і соціальні перетворення у державі та покращення життя її громадян.
     
    Своєю повсякденною працею Ви забезпечуєте створення необхідної інформаційної бази для системи державного управління та суспільства в цілому, демонструючи при цьому компетентність, ініціативність і відповідальність.
     
    Результати Вашої праці засвідчують, що головними критеріями статистики залишаються принциповість та об’єктивність, і за це прийміть щирі слова подяки. Зичу всім Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, миру, творчої наснаги та подальших трудових звершень на благо українського народу.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.