• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський зустрівся з міністром закордонних справ Грузії

    Опубликовано: 2005-12-05 09:54:00
    Перший віце–прем’єр–міністр С. Т. Сташевський прийняв міністра закордонних справ Грузії Г. Р. Бежуашвілі. Сторони відзначили, що економічне співробітництво між двома країнами динамічно розвивається. Лише за січень – серпень нинішнього року товарообіг між Україною і Грузією у порівнянні з таким самим періодом 2004 року збільшився на 50 відсотків.
     
     В ході обміну думками було наголошено, що можливості для поглиблення співпраці в економіці двох країн безмежні. Насамперед, це стосується реалізації енергетичних та транспортних проектів, машинобудування, суднобудування, співробітництва в галузі електротехніки, зв’язку тощо. Активізація роботи у цьому напрямку є спільним інтересом обох країн, підкреслили співрозмовники. У розмові взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Украіні Г. Ш. Катамадзе.  

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.