• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бутейко: "Наші підприємці отримуватимуть мільйони доларів"

    Опубликовано: 2005-12-05 12:40:00
    “Тепер, коли Україна виходитиме зі своїми товарами на ринок, антидемпінгові процедури обмежуватимуться. Відтак, наші підприємці отримуватимуть мільйони доларів прибутків, які вони змушені були б виплачувати тим державам, де вважають, що наш підприємець порушив антидемпінгове законодавство “, - наголосив заступник голови Української народної партії, перший заступник міністра закордонних справ України Антон Бутейко в ефірі 5 каналу, коментуючи рішення Європейського Союзу надати Україні статусу країни з ринковою економікою.

         Як зазначив він, завдяки прибуткам підприємців, значно поліпшуватиметься стан із зарплатами, пенсіями, збільшуватиметься кількість робочих місць. Разом з тим, Антон Бутейко підкреслив, що “цей процес не відбуватиметься автоматично”. “До приходу помаранчевої команди до влади, говорилось, що у нас близько 54% економіки у “тіні”. Сьогодні ж, за підрахунками експертів, 45% української економіки залишилося в тіні”, - наголосив він зауваживши, що “головною проблемою в усіх структурах влади є люди вчорашнього дня”.
     
          "ifPortal.net"

                                                                                                                                 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.