• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські миротворці в Іраку передали 800 візків для інвалідів

    Опубликовано: 2005-12-05 13:00:00
    Українські миротворці національного контингенту в Республіці Ірак реалізували черговий гуманітарний проект з підтримки системи охорони здоров’я у населених пунктах своєї зоні відповідальності. Низькій рівень охорони здоров’я людини є однією із найболючіших і нагальною проблемою в провінції Васіт.
     
    Цього разу військовослужбовці 81-ї тактичної групи ЗС України в Республіці Ірак прийшли на допомогу інвалідам. Наші миротворці закупили та передали до Департаменту охорони здоров’я провінції Васіт 800 інвалідних візків, які були розподілені між 15-ма лікувальними закладами населених пунктів провінції. Частина інвалідних візків була передана Центру інвалідів, що знаходиться у місті Ен-Нуманія.
     
    Інваліди та їх родичі, які отримали зручні засоби пересування, від щирого серця подякували губернатору провінції Васіт Латіфу Хаміду Турфі та начальнику відділу підтримки урядових структур 81-ї ТГ полковнику Петру Фещенку за турботу.
     
    Директор Центру інвалідів Саббах Дахір Насір висловлюючи слова подяки на адресу українських миротворців зазначив, що українці стали першими, хто допоміг цій організації, що поєднує понад 4700 інвалідів з міст Ен-Нуманія, Аль-Азізія та Ес-Сувейра.
     
    “Держава на потреби провінції щорічно може виділити лише близько двадцяти інвалідних візків і тому допомога від українського миротворчого контингенту є дуже доречною”, - зазначив Саббах Дахір Насір.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.