• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся з Лавровим

    Опубликовано: 2005-12-05 15:56:00
    5 грудня ц.р. в рамках участі Міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка у 13-му засіданні РМ ОБСЄ у Любляні (Словенія) відбулась зустріч з Міністром закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим.
     
    Підчас бесіди сторони обговорили актуальні питання українсько-російського співробітництва, зокрема щодо процесу делімітації державного кордону в Чорному і Азовському морях, Керченській протоці, початок демаркації сухопутної ділянки українсько-російського державного кордону, тимчасове перебування Чорноморського флоту РФ на території України, узгодження двосторонньої угоди про реадмісію.
     
    Особливу увагу співрозмовників було приділено питанню практичної підготовки до започаткування роботи Українсько-Російської міждержавної комісії. У цьому зв’язку було домовлено докласти необхідних зусиль до її активізації.
     
    У ході зустрічі Б.Тарасюк також поінформував свого російського колегу про результати Форуму Спільноти Демократичного Вибору, що відбувся в Києві 2 грудня ц.р.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.