• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Армія повинна бути професійною

    Опубликовано: 2005-12-05 16:47:00
    Ще одна трагедія, що сталася нещодавно в українській армії, сколихнула громадськість. Нагадаємо, минулого тижня на тренувальному полігоні «Десна», що в Чернігівській області, в результаті трагічної помилки екіпажу танка Т-64Б, осколково-фугасним снарядом було вбито двох та важко поранено одного рядового строкової служби. В зв’язку з інцидентом Військова прокуратура порушила кримінальну справу. Це вже не перший випадок, що стався в армії, і вже вкотре через непрофесійність українських солдат гинуть люди. Виникає питання: чи потрібна нам така армія, служба в якій дедалі стає небезпечнішою?
     
    І чому життя людини в Україні оцінюється в 8,5 тисяч гривень? Чи не занадто вже трагічних прикладів для того, щоб українські можновладці зробили якісь висновки? Партія Зелених наголошує, що вже котрий рік влада лише проголошує реформування армії, але нічого, як можна побачити, не змінюється. Нам потрібна професійні, добре підготовлені збройні сили, тому Зелені вимагають прискорення переходу армії на контрактну основу. Звісно, людського життя не повернеш, але потрібно робити висновки, а не відмежуватись від проблеми невеликою сумою грошей, що більше схоже на знущання.
     
    Прес-служба ПЗУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.