• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Словенія: Тарасюк зустрівся з Фернандо Невешом

    Опубликовано: 2005-12-06 10:44:00
    Під час візиту до Словенії відбулась зустріч Міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка з Державним секретарем з європейських питань (заступником міністра закордонних справ) Португалії Фернандо Невешом.
     
    Під час зустрічі співрозмовники обговорили широке коло питань, пов’язаних з активізацією українсько-португальського двостороннього співробітництва, зокрема в договірно-правовій галузі.
     
    У ході бесіди було наголошено на необхідності реалізації наявного потенціалу політичного діалогу між двома країнами на різних рівнях.
     
    Сторони обговорили графік візитів високих посадових осіб до України та Португалії на найближчий період. Португальська сторона, зокрема, підтвердила, що очікує візит глави зовнішньополітичного відомства України до Португалії.
     
    Окрему увагу було приділено питанням стану та перспектив двостороннього співробітництва в рамках міжнародних організацій, актуальним проблемам регіональної безпеки та регіонального співробітництва тощо.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.