• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зустріч Ради Міністрів закордонних справ ГУАМ

    Опубликовано: 2005-12-06 14:28:00

    5 грудня у м.Любляна відбулася зустріч Ради Міністрів закордонних справ ГУАМ. У засіданні взяла участь делегація України на чолі з Міністром закордонних справ, Лідером Народного Руху України Борисом Тарасюком.

    У ході засідання міністри обговорили підсумки діяльності Об'єднання у 2005 році, зокрема, стан виконання рішень Кишинівського саміту глав держав ГУАМ (22 квітня 2005 р., м.Кишинів), а також визначили напрямки діяльності ГУАМ на 2006 р.

    Особливу увагу міністри приділили питанням трансформації ГУАМ у міжнародну регіональну організацію, розвитку співробітництва у сфері економіки, реалізації проектів Рамкової програми ГУАМ-США, врегулювання заморожених конфліктів, співробітництва у рамках ООН та ОБСЄ тощо.

    За підсумками засідання міністри прийняли рішення доручити Комітету національних координаторів ГУАМ розробити низку заходів, спрямованих на зміцнення співробітництва у рамках Об'єднання.

    Прес-служба НРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.