• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сірик зустрівся з польською делегацією

    Опубликовано: 2005-12-06 16:25:00
    Вчора виконувач обов’язків міського голови Львова Зеновій Сірик зустрівся із членами делегації із відомого польського курортного міста Криниця –Здруй, яка перебуває із робочим візитом у нашому місті.
    Основна мета робочої зустрічі – налагодження співпраці між Львовом та Криницею-Здруй. Як наголосив під час зустрічі виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик, в цьому році у нас буде окремий акцент на співпраці з малими містами Польщі.
      
    Також виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик запропонував польській стороні в особі Генерального Консула Республіки Польща у Львові Вєслава Осуховскі, який був присутній на зустрічі, взяти участь у підготовці до святкування 750-річчя м. Львова, вибрати конкретний об’єкт, який би польська сторона підготувала. Оскільки Львів – багатонаціональне місто, то Зеновій Сірик запросив представників усіх національностей, які проживають у нашому місті (вірменів, євреїв, поляків, сербів, чехів) докластися до підготовки до ювілею Львова якоюсь реальною, конкретною роботою. Про це повідомляє прес-служба міської ради.
     

     КуПол- Культура і Політика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.