• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні Тарасюк зустрінеться з Кондолізою Райс

    Опубликовано: 2005-12-07 10:38:00
    7 грудня ц.р. відбудеться зустріч Міністра закордонних справ України з Державним секретарем Сполучених Штатів Америки Кондолізою Райс, яка перебуватиме в Україні з робочим візитом.
     
    Під час зустрічі сторони планують обговорити широке коло питань українсько-американських відносин, зокрема, співпраці в реалізації стратегічних зовнішньополітичних пріоритетів України – вступу до ЄС, НАТО та СОТ, визнання за Україною статусу країни з ринковою економікою. Делегації також обміняються думками з актуальних питань регіонального співробітництва та міжнародної політики, а також щодо шляхів зміцнення стратегічного партнерства між Україною і США в нових політичних умовах.
     
    У ході візиту Держсекретаря США в Україну передбачаються також її зустрічі з Президентом України В.Ющенком, Прем’єр-міністром України Ю.Єхануровим та професорсько-викладацьким складом і студентами Київського Національного університету імені Тараса Шевченка.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.