• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Україна очікує на позитивну заяву від саміту СОТ у Гонконзі

    Опубликовано: 2005-12-07 14:14:00
    Україна очікує на позитивну заяву від саміту Світової організації торгівлі в Гонконзі щодо її вступу до цієї організації, заявив Президент України Віктор Ющенко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Водночас в інтерв’ю журналістам Глава держави зазначив, що Україна «має залишити собі час принаймні до наступних парламентських виборів, щоб відповісти на питання, які залишилися без відповіді, щодо вступу до СОТ».
     
    За словами В. Ющенка, для завершення необхідних процедур Україні потрібно підписати ще з 8-9 країнами двосторонні протоколи про взаємний доступ на ринки товарів і послуг. У цьому контексті Президент відзначив важливість протоколів зі США та Австралією, висловивши сподівання, що невдовзі ці документи будуть підписані. «Наші пропозиції, мені здається, дають можливість Америці та Австралії прийняти українську позицію», – сказав В. Ющенко. За оцінкою Президента, нині Україна на «85% перебуває в тарифному режимі, який передбачає СОТ».
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.