• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська "Наша Україна": З'їзд пройшов вдало

    Опубликовано: 2005-12-07 14:21:00

    Марія Христинич, депутат Львівської обласної ради, делегат ІІ Всеукраїнського з'їзду партії "Народний Союз Наша Україна": "Я дуже тішусь з того, що на ІІ етапі з'їзду "Народного Союзу наша Україна" було затверджено список, у якому достойно представлена Львівська область. Мені здається, що 13 місце у списку Петра Олійника - це визнання його як політика та висока оцінка його діяльності на посаді і голови Львівської обласної державної адміністрації та керівника виборчого штабу Віктора Ющенка у 2004 році. Як жінці мені приємно, що у першу п'ятірку потрапила Лілія Григорович, хоча ми підтримували кандидатуру Оксани Білозір".

    Юрій Лило, голова Турківської районної ради, делегат ІІ Всеукраїнського з'їзду партії "Народний Союз Наша Україна", член Ради Львівської обласної організації "Народний Союз Наша Україна": "Я задоволений тим, як пройшов з'їзд. З усіма рішеннями, які були на ньому прийняті я погоджуюсь. Сьогодні затверджені номера у списку партії. В ньому є безліч цікавих, потужних і неординарних людей. Однак усі крапки над "і" будуть розставленні під час виборчої кампанії, де кожен зможе продемонструвати на що він здатен. Думаю, що після того можуть бути зроблені відповідні корективи".

    Роман Вороняк, депутат Львівської міської ради, делегат ІІ Всеукраїнського з'їзду партії "Народний Союз Наша Україна": "Мушу сказати, що ІІ етап з'їзду був проведений конструктивно. Звичайно, хотілось би бачити більше львів'ян у списку. Це дуже добре, що в нас є такий політик в регіоні, як Петро Олійник, який увійшов до п'ятнадцядки. Ми побачили, як виважено двоє львів'ян - Іван Васюник та Ігор Юхновський зняли свої кандидатури. Це дозволить новій крові влитись у нашу політичну силу та представляти її у парламенті".

    Роман Ясінський, керівник виконкому Золочівської районної організації партії "Народний Союз Наша Україна", делегат ІІ Всеукраїнського з'їзду партії "Народний Союз Наша Україна": "Процедура затвердження списків до Верховної Ради від "Народного Союзу Наша Україна" відбувалась із дотриманням усіх демократичних норм. На мою думку, львів'ян у цьому списку могло б бути і більше. Крім того, ми сподівалось, що наш лідер Петро Олійник потрапить, щонайменше в десятку лідерів. Попри, те ми цілком задоволені результатами з'їзду. Там панувала конструктивна атмосфера, можливо тому всі рішення приймались без особливих зауважень делегатів".

    Олег Паска, голова Старосамбірської районної ради, делегат ІІ Всеукраїнського з'їзду партії "Народний Союз Наша Україна", член Ради партії Львівської обласної організації "Нашої України": "Мені імпонує те, що на з'їзді була підтримана думка Львівської обласної організації про квоту "Нашої України" в блоці у розмірі 65%. Так, наші стосунки у блоці базуватимуться на партнерських принципах, однак ми повинні враховувати величину внеску кожної політичної сили у нашу спільну справу. Не йдеться про старших і молодших братів, йдеться про справедливість".

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.