• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Харківські "нашоукраїнці" задоволені з'їздом

    Опубликовано: 2005-12-07 14:33:00

    "Я задоволений результатами з'їзду. Він пройшов у властивій нам демократичній формі і цього ніхто не може заперечити. Разом із тим, з'їзд не переступив той кордон, за яким починається хаос. Процес формування списків йшов архіскладно, але загалом , вважаю, що усе пройшло нормально і Харківська область буде представлена у Верховній Раді гідно, " - відзначив Член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", заступник Голови Харківської облдержадміністрації Ярослав Ющенко.

    В свою чергу дав коментар з приводу своєї позиції член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", Голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков: "На початку грудня я дійсно прийняв рішення і відкрито заявив, що відмовляюся від участі у виборах у Верховну Раду. Вважаю, що виконавча влада, зокрема голови обласних адміністрацій, зобов'язані балотуватися на місцях і тим самим відповідати за те, що вони роблять у регіонах".

    " Також ми висунули пропозицію, щоб мери великих міст входили у провідну частину списку, і пропозиція була прийнята Президією партії. Тому член партії "Народний Союз Наша Україна" Володимир Шумилкин і ще ряд мерів великих міст будуть у провідній частині списку Блоку Ющенко "Наша Україна", - додав Арсен Аваков.

    Прес-служба НСНУ   

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.