• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олійник хоче помиритись з Сендаком

    Опубликовано: 2005-12-08 09:29:00
    Петро Олійник доручив затвердити заходи щодо виконання положень політичної угоди між більшістю Львівської обласної ради та Львівською обласною державною адміністрацією. Зокрема, до 16 грудня планується створити Координаційну раду з питань співробітництва Львівської обласної ради та Львівської облдержадміністрації та заснувати спільну нагороду облдержадміністрації та обласної ради для відзначення кращих працівників області, – повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

    До Нового року заступники керівника області та начальники структурних підрозділів ОДА повинні розробити графік зустрічей керівництва облдержадміністрації з головами фракцій, груп, депутатських комісій обласної ради і забезпечити належну взаємодію в роботі відділів апарату обласної державної адміністрації та секретаріату обласної ради.

    6 грудня голова облдержадміністрації Петро Олійник підписав розпорядження №1194 «Про заходи щодо виконання положень політичної угоди між більшістю Львівської обласної ради та Львівською облдержадміністрацією.»

    Дане розпорядження підготовлене, враховуючи необхідність консолідації зусиль представницької та виконавчої гілок влади в регіоні та з метою виконання політичної угоди між більшістю Львівської обласної ради та Львівською обласною державною адміністрацією.
     
    "ВГОЛОС"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.