• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк провів засідання Урядового комітету з питань євроатлантичної інтеграції

    Опубликовано: 2005-12-08 15:15:00
    7 грудня ц.р. відбулось засідання Урядового комітету з питань європейської та євроатлантичної інтеграції під головуванням Міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.
     
    На засіданні Урядового комітету було розглянуто, зокрема, питання про стан виконання Цільового плану Україна-НАТО на 2005 рік та стан підготовки проекту Цільового плану Україна-НАТО на 2006 рік. Таке звітування здійснюється щоквартально.
     
    За результатами розгляду члени Комітету рекомендували причетним органам державної влади посилити роботу, спрямовану на виконання заходів Цільового плану Україна-НАТО на 2005 рік у повному обсязі, перш за все у контексті інформування громадськості в рамках відповідної урядової програми, а також належного її фінансування.
     
    Під час засідання також прийнято рішення винести на розгляд Кабінету Міністрів України проект Закону України „Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Словацької Республіки про передачу відповідальності за забезпечення обслуговування повітряного руху та про експлуатацію міжнародного аеропорту „Ужгород”, а також проект Указу Президента України „Про затвердження Угоди (у формі обміну листами) між Україною та НАТО про участь України у військово-морських операціях на Середземному морі в рамках операції „Активні зусилля”.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.