• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська облдержадміністрація порозуміється з облрадою до Нового року

    Опубликовано: 2005-12-08 16:40:00
    Прес-служба ЛОДА Петро Олійник доручив затвердити заходи щодо виконання положень політичної угоди між більшістю Львівської обласної ради та Львівською обласною державною адміністрацією. Зокрема, до 16 грудня планується створити Координаційну раду з питань співробітництва Львівської обласної ради та Львівської облдержадміністрації та заснувати спільну нагороду облдержадміністрації та обласної ради для відзначення кращих працівників області.

    До Нового року заступники керівника області та начальники структурних підрозділів ОДА повинні розробити графік зустрічей керівництва облдержадміністрації з головами фракцій, груп, депутатських комісій обласної ради і забезпечити належну взаємодію в роботі відділів апарату обласної державної адміністрації та секретаріату обласної ради. 6 грудня голова облдержадміністрації Петро Олійник підписав розпорядження №1194 “Про заходи щодо виконання положень політичної угоди між більшістю Львівської обласної ради та Львівською облдержадміністрацією.”

    Дане розпорядження підготовлене враховуючи необхідність консолідації зусиль представницької та виконавчої гілок влади в регіоні та з метою виконання політичної угоди між більшістю Львівської обласної ради та Львівською обласною державною адміністрацією.
     

     "КуПол"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.