• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівські християнські демократи визначили уповноважених

    Опубликовано: 2005-12-08 17:27:00
    Прес-служба ЛОО ХДС ХДС визначила уповноваженими щодо ведення переговорів на місцевих виборах Т.Федака та Д.Ярему. Президія Львівської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз прийняла рішення обрати уповноважених для ведення переговорів з політичними партіями щодо створення виборчого блоку для участі у місцевих виборах 2006 року та складання попереднього списку кандидатів у депутати.

    Рішення про делегування повноважень відповідно до п.4.16 Статуту ХДС офіційно підписав голова ЛОО ХДС, народний депутат України А.Ружицький. Президією ЛОО ХДС утворено відповідні робочі групи з проведення переговорного процесу з партіями-партнерами по блоку. Уповноваженим вести переговорний процес щодо виборів до Львівської обласної ради призначено члена Президії ЛОО ХДС, заступника голови обласної ради Тараса Федака. Займатись переговорами щодо формату участі ХДС на виборах до Львівської міської ради доручено заступнику голови ЛОО ХДС, голові депутатської групи ХДС у міськраді Данилові Яремі.
     

     "КуПол"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.