• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сіленков не буде балотуватися до ВРУ

    Опубликовано: 2005-12-08 17:33:00
    Голова Херсонської обласної державної адміністрації, член політради партії "Народний Союз "Наша Україна" Борис Сіленков не буде балотуватися до Верховної Ради України у 2006 році, а зосередиться на виборах до Херсонської обласної ради. Про це, 6 грудня 2005 року, на прес-конференції повідомив народний депутат, голова Херсонської обласної організації "Наша Україна" Володимир Фіалковський. Він також зазначив, що Борис Віталійович був включений до цих списків за ініціативи обласної організації "Наша Україна" і особисто на цьому не наполягав.
     
    Інформацію Володимира Фіалковського того ж дня підтвердив прес-службі обласної державної адміністрації сам голова адміністрації Херсонщини. За його, Бориса Сіленкова, словами вже найближчим часом буде написана заява до політради партії "Народний Союз "Наша Україна" про виключення його зі списків кандидатур до Верховної Ради України. Як вже повідомлялося, на минулій прес-конференції в обласній державній адміністрації, Борис Сіленков зазначив, що він не має наміру брати участь у виборах Херсонського міського голови 2006 року.
     
    "Херсонська облдержадміністрація"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.