• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин зустрівся з Послом Республіки Словенія в Україні

    Опубликовано: 2005-12-09 10:34:00
    У четвер, 8 грудня 2005 року, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Словенія в Україні Пріможем Шеліго.
     
    П.Шеліго передав Голові Верховної Ради України запрошення від спікера парламенту Республіки Словенія відвідати Словенію з офіційним візитом. Надзвичайний і Повноважний Посол високо оцінив рівень відносин між двома країнами, потенціал яких, за його словами, “може бути ще більш розкритим завдяки активізації міжпарламентської співпраці”.
     
    Голова Верховної Ради України вважає, що відносини між Україною та Словенією “розвиваються активно на фоні відсутності проблем”. На його думку, парламенти можуть зробити більший внесок в українсько-словенську співпрацю. В.Литвин також висловив готовність прийняти словенську парламентську делегацію в Україні “у будь-який для них зручний час”.
     
    Учасники розмови також торкнулись теми євроінтеграційних процесів, перспективи вступу України до СОТ, ситуації напередодні парламентських виборів та виборів до місцевих органів влади.
     

    Прес-служба ВРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.