• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Братство вимагає від ООН звільнити політв'язнів

    Опубликовано: 2005-12-09 11:21:00

    Сьогодні Уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова провела зустріч із представниками ООН в Україні та діячами правозахисного руку України.

    Ми вирішили, що самий час нагадати про наших політв'язнів. Нагадати пані Карпачовій, і довести до відома представників ООН та інших правозахисників, які ще не в курсі. Ми поважаємо пані Карпачову, тому влаштовувати дебош не стали. Просто пройшли в залу і підняли над головами плакат з фотографіями наших хлопців і написом "політв'язні України". На вулиці біля входу такі ж, але більші, фото тримала друга група.

    Хотілося, щоб говорячи про сучасний стан з прав людини правозахисники дивилися в очі нашим в'язням. І це нам вдалося.

    Після перших виступів слово взяла пані Карпачова, яка зокрема висловила занепокоєння великою кількістю правопорушень в Україні та практично відсутністю механізмів захисту прав людини. Навіть через Уповноважену з прав людини. Вона погодилася з ветеранами правозахисного руху, що виступали перед цим, в тому, що навіть за радянських часів правозахисники мали можливість більш ефективно захищати права людей.

    Після цього пані Карпачова висловила підтримку нашім хлопцям. Згадала наш попередній прихід на з'їзд суддів, де нас вивели з зали. З сьогоднішньої зустрічі ми вийшли самі після закінчення виступу Уповноваженої з прав людини. На виході ввели к курс справи помічників Карпачової, які обіцяли "в межах своїх обмежених повноважень" проконтролювати хід.

    "Братство"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.