• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Корупція в Україні залишилась на тому ж рівні

    Опубликовано: 2005-12-09 15:42:00
    Про це йдеться у доповіді "Барометр міжнародної корупції 2005", який представила міжнародна неурядова організація Transparency International, повідомляє Unian. Цю тенденцію прес-службі Руху прокоментував член Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, народний депутат України Олександр Ткаленко.
     
    "Швидких і якісних змін, майже ніколи не буває. Має пройти певний процес реформування законодавчої бази, судової реформи, наприклад, ліквідація статусу довічної недоторканості суддів та забезпечення прозорості судових рішень.
     
    На жаль, за Помаранчевий рік не відбулося значних та швидких змін. Вони й могли пройти, адже в основі залишилися стара нормативна система. Окрім того, відсутній публічний, громадський осуд. Потрібно, щоб змінилася громадська думка та мораль, адже корупція зараз сприймається як звичне явище", - зазначив Олександр Ткаленко.
     
    Прес-служба НРУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.