• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Цибух зустрівся з Димитрисом Аврамопулосом

    Опубликовано: 2005-12-13 11:20:00
    12 грудня ц.р. в м.Афіни відбулася зустріч Посла України в Греції Валерія Цибуха з Міністром туристичного розвитку цієї країни Димитрисом Аврамопулосом. Під час зустрічі Міністр туристичного розвитку Греції наголосив, що Україна розглядається Грецією як країна стратегічного значення в контексті розвитку двосторонніх стосунків в галузі туризму. Він зазначив, що на наступний рік заплановано проведення великої рекламної кампанії туристичних можливостей Греції в Україні, а також відкриття у Києві представництва грецької Національної організації туризму. Д.Аврамопулос поінформував, що грецький уряд обізнаний з комплексом проблем, що перешкоджають подальшому розвиткові туризму між нашими країнами, серед яких найбільш актуальним є візове питання і запевнив щодо наявності в грецької влади політичної волі для його врегулювання.
     
    Зі свого боку, Посол України в Греції В.Цибух зазначив, що на сучасному етапі існують усі необхідні передумови для всебічної активізації туристичних обмінів між Україною і Грецією у двох напрямах. У цьому контексті він звернув увагу на необхідність надання максимального сприяння туристичним операторам двох країн, розвитку взаємного туризму, використання наявного досвіду України і Греції у підготовці фахівців туристичної галузі. В.Цибух підкреслив необхідність відновлення судноплавства між нашими країнами, зокрема, поромної переправи між Україною і Грецією, що стане додатковим чинником для збільшення туристичних потоків.
     
    Грецька сторона запропонувала здійснити обмін візитами керівників туристичної галузі двох країн, а також підписати угоду про співробітництво в галузі туризму, яка б сприяла спрощенню процедури оформлення документів для відвідання Греції українськими туристами, надала додаткові можливості для використання досвіду двох країн у галузі підготовки фахівців сфери туризму, а також розвитку альтернативних і нетрадиційних видів туризму.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.