• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лави народників Дніпропетровщини поповнюються

    Опубликовано: 2005-12-13 12:47:00
    Відбулась XVI конференція Дніпропетровської обласної організації Народної Партії. Голова організації М. Деркач доповів присутнім про стан партійного будівництва в регіоні, політичну ситуацію в Україні напередодні виборів і підкреслив, що на даному етапі дуже важливо завершити роботу щодо створення "Народного блоку Литвина" на місцевому рівні.

    Відповідальне питання, якому і була присвячена конференція - це рекомендація для включення в виборчий список кандидатів в народні депутати України від Дніпропетровського регіонального виборчого блоку обласних організацій політичних партій "Народний блок Литвина". Рішенням конференції затверджені 27 претендентів, які потенційно можуть отримати право бути народними обранцями. Ряди народників постійно поповнюються - з часу XV конференції численність партійців зросла майже на 5 тисяч. Але зараз важливо працювати і в напрямку зближення, узгодження дій з партіями, які увійшли до "Народного блоку Литвина". Водночас продовжується робота і по роз’ясненню цілей і завдань Народної Партії, яку очолює Володимир Литвин.

    Наскільки зрозумілою і досконалою буде ця інформація сьогодні, наскільки органічно вона сприйматиметься мешканцям області - від цього залежить результат виборів, а, значить, і можливість Народної Партії впливати на рішення, говориться у повідомленні прес-служби НП.
     

    "Укпартінформ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.