• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова Цюрюпинської райради позбавив мешканців їх конституційних прав

    Опубликовано: 2005-12-13 12:57:00
    Соціал-демократична партія України (об’єднана) ініціювала проведення Всеукраїнського референдуму щодо вступу України в НАТО та ЕЄП. На цей час Центрвиборчкомом зареєстровано вже 16 ініціативних груп. Але після реєстрації у ЦВК перших ініціативних груп влада схаменулась, зрозумівши, що референдум набирає законної чинності, і тепер намагається перешкодити його проведенню. Тим самим вона нехтує законами України, а іноді й переходить межи здорового глузду, повідомляє прес-служба СДПУ(О).

    Наприклад, голова Цюрюпинської районної ради (Херсонська область) звернувся до Центральної виборчої комісії з проханням відкликати подання про реєстрацію ініціативної групи по проведенню Всеукраїнського референдуму щодо вступу України в НАТО та ЄЕП.

    Наводимо текст документа повністю:

    Цюрюпинська районна рада на своє подання за N 2-20/02-347-2-16/05 від 22.11.2005 року, керуючись Законом України "Про Всеукраїнський та місцевий референдуми", щодо реєстрації ініціативної групи просить врахувати той факт, що зазначене питання не знаходиться в полі пріоритетних інтересів громади Цюрюпинського району. Тому, враховуючи думку широкої громадськості Цюрюпинського району, подання щодо доцільності проведення Всеукраїнського референдуму по питанню, яке обговорювалося на зборах громадян, що відбулися 8.11.2005 року у м.Цюрюпинськ Херсонської області, відкликаю.

    Підписано 30.11.2005 Головою районної ради Клєвцовим І.П.

    Коментарі тут, схоже, зайві... Пан Клєвцов позбавляє жителів району права взяти участь в визначенні долі України. Тому що це не їх розуму діло? Інакше зрозуміти рішення голови райради не можна.

    P.S. До речі, як стало відомо, пан Клєвцов очолює у районі осередок Народної партії, яка однією з перших почала передвиборчу боротьбу і позиціонує себе як захисниця прав народу. Маємо надію, що представники Народної партії принесуть народу набагато менше шкоди, аніж свого часу це змогли зробити з аграрним сектором представники колишньої Аграрної партії, які багато років керували галуззю.
     

    "Укпартінформ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.