• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенкові запропонували забрати ядерні відходи до себе на дачу

    Опубликовано: 2005-12-13 14:38:00
    Віктор Ющенко хоче перетворити Україну на ядерне звалище. Такі гасла лунали сьогодні під стінами Верховної Ради, Секретаріату Президента та Міністерства з надзвичайних ситуацій. Одразу три організації обурені нещодавньою заявою Віктора Ющенка щодо можливого поховання ядерних відходів з Європи на ЧАЕС.

    Хоча напередодні віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко заспокоював, що не слід передчасно хвилюватися з цього приводу. Адже це лише одна з пропозицій використання чорнобильських територій. Однак пікетувальники вже надіслали звернення до президента із проханням не перетворювати Україну на ядерний смітник, а натомість уважніше поставитися до власних соціальних реформ.

    Із самого ранку вулиці Києва заповнили перевдягнені у захисні костюми та протигази хлопці та дівчата із загорнутими у пелюшки ляльками. Ідея не нова, однак завжди дієва, кажуть пікетувальники зі стажем. Нею скористалися усі три організації, які одночасно пікетували Верховну Раду, МНС та Секретаріат Президента. Партія Зелених влаштувала невеличку сцену одразу перед Секретаріатом.

    Щоправда, бажаної публічності організаторам дійства досягти так і не вдалося. Замість обіцяних 5-ти тисяч, з’явилося лише 100 людей. Набагато більше зібралося під Верховною Радою. Там свої права відстоювали члени союзу чорнобильців. Чорнобильці зізнаються: їм байдуже до заяв Віктора Ющенка. Наразі їх набагато більше цікавить, чи поверне влада їхні пільги.

    Свою пропозицію під стінами Міністерства з надзвичайних ситуацій внесла Партія Регіонів. Пікетувальники запропонували Вікторові Ющенку забрати ядерні відходи до себе на дачу. Працівники МНС, які вийшли до пікетувальників, пояснили: заяву Віктора Ющенка сприймати серйозно не варто. МНС-ники запевняють: до вітчизняних сховищ ніколи не завозитимуть чужих ядерних відходів. Хоча би тому, що Україна таких сховищ поки не має.
     
    "НТН" 
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.